Avio karta Niš Nirnberg Air Serbia

Treba mi avio karta Niš Nirnberg Air Serbia avio kompanijom. Koja je cena karte? Miljka Zarić, Niš

Posetilac: Miljka Zarić, Niš
Datum: 17.06.2019
Grupa: Avio karte

Avio karta Niš Nirnberg Air Serbia

Poštovana gospođo Zarić,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da leti na liniji Niš-Nirnberg-Niš od 15.07.2019. godine!!!! Avio karta Niš Nirnberg Air Serbia avio kompanijom se već može kupiti! Cena povratne avionske karte Niš Nirnberg Niš sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 71 EUR! Da biste avio karta Niš Nirnberg Air Serbia kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve informacije u vezi avio karta Niš Nirnberg Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Nadamo se da će Vam nova linija Niš Nirnberg Niš omogućiti brži, jednostavniji i povoljniji put do Nirnberga, atraktivnog kulturnog, ekonomskog i naučnog centra u Nemačkoj.


Red letenja na liniji Niš Nirnberg Niš

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji avio karta Niš Nirnberg Air Serbia će se u julu obavljati svakog ponedeljka i četvrtka u oba pravca. Od avgusta 2019. po redu letenja koji je takođe podložan promenama, letovi na liniji Niš-Nirnberg-Niš će se obavljati ponedeljkom i petkom u oba pravca.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Niš-Nirnberg-Niš uz avio karta Niš Nirnberg Air Serbia bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.